loading
loading

Ala Carte

Kuchyně restaurace vaří výhradně z čerstvých a lokálních surovin, které si vybíráme od dodavatelů z našeho regionu. V našem jídelním lístku a denní nabídce najdete prvky francouzské a italské kuchyně. Specializací restaurace je tradiční česká kuchyně zpracovaná v moderní úpravě. Hlavní snahou je zachovat podstatu a jednoduchost hlavních surovin, neboť jen tak vznikne chuť výsledného produktu.


Předkrmy

Paštika z husích jatýrek, portské víno, hroznové chutney, listový salát (1a, 1b, 3, 7, 8a)  155 Kč
Zapečený kozí sýr, listový salát, pórek, vlašský ořech, ořechový olej (1b, 7, 8a)  175 Kč
Uzený losos, křepelčí vejce, citrónový confit, crème fraîche (3, 4, 7)  209 Kč
Hovězí carpaccio, ragú z hřibů a květáku, lanýžový olej, žampiony (9)  299 Kč
Tygří krevety Piri-piri, bazalkový crème fraîche, okurka, chilli (2, 6, 7)  299 Kč
Kachní Foie Gras, marinované višně s vanilkou, brioška (1a, 3, 7)  325 Kč

 

Polévky

Kuřecí vývar, domácí nudle, kuřecí maso, máslová kořenová zelenina (1a, 3, 7, 9)  79 Kč
Kulajda, pošírované vejce, brambory, hřiby, kopr (3, 7)  115 Kč
Pikantní thajská polévka, tygří krevety, hlíva ústřičná (2, 7)  175 Kč

 

Steaky

Rib Eye steak [300 g] z vysoké roštěné vyzrálý suchým zráním, ve visu minimálně 21 dnů, původ skotu Drahanská vrchovina  425 Kč
Steak z hovězí svíčkové [200 g] vyzrálý mokrým zráním, původ skotu Drahanská vrchovina  525 Kč

 

Přílohy a omáčky ke steakům

Naše hranolky smažené v kachním sádle  69 Kč
Smetanové brambory (7)  69 Kč
Grilovaná zauzená zelenina (9)  69 Kč
Omáčka ze zeleného pepře (7)  69 Kč
Omáčka bourguignon (9, 12)  69 Kč

 

Vegetariánský výběr

Listový salát se zastřeným vejcem, čočka Le-puy, dijon vinaigrette (1a, 3, 7, 10)  265 Kč
Risotto připravujeme dle sezónních surovin (7)  285 Kč
Tagliatelle s kozím sýrem, sušená rajčata (1a ,3 ,7)  315 Kč

 

Hlavní Entrée

Bramborové noky, bryndzovo–nivová omáčka, uzená slanina z farmy rodiny Němcovy, majoránková pěna (1a, 3, 7)  209 Kč
Pikantní thajské kuře, jasmínová rýže (6, 7)  295 Kč
Vepřová panenská svíčková sous-vide, celerové pyré, červená řepa, baby špenát, calvados omáčka (7, 9)  325 Kč
Linguine s krevetami, fava fazolky, chilli, hráškové lusky, cherry rajče (1a, 2, 3, 7)  345 Kč
Uzený telecí jazyk, křenové velouté, libečkový knedlík, marinovaná jablka (1, 3, 7)  355 Kč
Kančí svíčková, zauzené kaštanové pyré, restované hřiby (7, 9, 12)  415 Kč
Candát, šampaňské zelí, anýzová omáčka, bramborovo-mandlové pyré (4, 7, 8e, 9)  425 Kč
Pomalu pečená telecí žebra, salát Coleslaw, okurková salsa, barbecue omáčka (1a, 6, 7, 9, 10)  435 Kč
Grilované tygří krevety, lanýžové risotto, krevetový bisque (2, 7, 9)  499 Kč
Steak z tuňáka, grilovaná zelenina, olivová tapenáda, glazura z černého koření (4, 6)  565 Kč

 

České speciality

Hovězí svíčková na smetaně, brusinková redukce, špekový knedlík (1a, 3, 7, 9)  299 Kč
Konfit z kachny, sezónní zelí, bramborové noky (1a, 3, 7)  349 Kč
Telecí řízky, bramborové pyré, okurkový salát (1a, 3, 7)  365 Kč
Konfitovaná telecí líčka, koprové velouté, karlovarský knedlík (1a, 3, 7, 9, 12)  365 Kč

 

Něco pro naše nejmenší

Řízek z kuřecích prsíček z farmy rodiny Němcovy [100 g], naše hranolky smažené v kachním sádle (1a, 3, 7)  185 Kč
Bramborové noky sypané mákem (1a, 3, 7)  135 Kč

 

Couvert 25 Kč


Jídla připravil tým kuchařů restaurantu Valoria.

Close