loading
loading

Menu pro skupiny

Menu I.

Předkrm

Zapečený kozí sýr, listový salát, ořechový olej

Hlavní chod

Konfitovaná telecí líčka na koprovém velouté s karlovarským knedlíkem

Dezert

Čokoládový fondant, malina, sorbet

 

Menu II.

Předkrm

Domácí paštika z husích jatýrek s portským vínem a hroznovým chutney

Hlavní chod

Kulajda s pošírovaným vejcem a hřiby

Pstruh, grenaille, kořenová zelenina, bylinkový jogurt

Dezert

Domácí sorbet



Menu III. 

Předkrm

Uzený losos v naší udírně s citrónovým konfitem, zakysanou smetanou a kaviárem z mořských řas

Hlavní chod

Vepřová panenská svíčková, celerové pyré, červená řepa, calvados omáčka

Dezert

Vanilkové créme brulée s ovocem

Close